пятница, 13 августа 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (7)

 


·       Pandēmiju/parapandēmiju vada tik grandiozs spēks, ka tas ir spējīgs par 180 grādiem pavērst pretējā virzienā jebkuru izpausmi. 2021.gada jūlijā Lielbritānijas Vakcinācijas un imunizācijas apvienotā komiteja (Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI) nerekomendēja pusaudžu vakcināciju līdz tam laikam, kamēr nebūs informācija par vakcīnu drošību. Taču pēc divām nedēļām, 4.augustā, “The Guardian” paziņoja par JCVI pilnīgi pretējo rekomendāciju: britu mediķi drīkst vakcinēt 12-17 gadus vecus pusaudžus bez jebkādiem ierobežojumiem.

·       Lielbritānijā ir publikācijas par bērnu un pusaudžu vakcināciju. Tā, piemēram, 2021.gada 5.augustā žurnāla “The Conservative Woman redaktore Kathy Gyngell bērnu un pusaudžu vakcināciju nosauc par bezprātīgu rīcību – “eksperimentālu gēnu terapiju”. Viņas ieskatā “Pfizer-BioNTech”,  Moderna”, “AstraZeneca” nevar uzskatīt par vakcīnām. Tie ir eksperimentāli preparāti, ar kuriem nav veiktas minimālas klīniskās pārbaudes bērnu un pusaudžu vecuma grupās.

·       Žurnālā “The Conservative Woman” 2021.gada 12.jūlijā bija Belinda Brown raksts “Sargājiet mūsu bērnus no vakcīnu uzbrukuma” (“Protect our children from this vaccine assault”). Rakstā ir minēti oficiālie statistikas dati par vakcinācijas sekām. Eiropas Savienībā līdz 2021.gada jūnija vidum bija miruši 15 472 cilvēki pēc vakcinācijas, bet 1 509 266 cilvēkiem bija sarežģījumi ar veselību pēc vakcinācijas. ASV pēc vakcinācijas bija miruši apmēram 6 000 cilvēki. Lielbritānijā bija reģistrētas 1403 cilvēku nāves un 949287 cilvēku sarežģījumi ar veselību pēc vakcinācijas. Belinda Brown plaši apraksta bērnu stāvokli pēc vakcinācijas. Pēc “Pfizer” pirmās devas 10% bērnu temperatūra palielinājās vairāk par 38 grādiem; pēc otrās devas tas notika 20%. 60% bērnu žēlojās par nogurumu pēc pirmās devas, bet 66,2% bērnu žēlojās par nogurumu pēc otrās devas. 55-65% bērnu bija galvassāpes.

·       Lielbritānijā ir publicēta “UK Medical Freedom Alliance” ārstu kolektīvā vēstule par bērnu un pusaudžu vakcinācijas bezjēdzību un bīstamību. Vēstulē minēti astoņi iemesli, kāpēc nav nepieciešams vakcinēt bērnus un pusaudžus. 1) Bērnu saslimstības vai nāves iespējamība ir nulles līmenī. 2) Bērniem ir niecīga loma “kovida” izplatīšanā. 3) Visas vakcīnas balstās uz pilnīgi jaunu gēnu tehnoloģiju. Vakcīnas nav licenzētas, un tās skaitās eksperimentālas līdz pārbaudes trešās fāzes beigām 2023.gadā. 4) ASV, Eiropā, Lielbritānijā ir reģistrētas jauno cilvēku veselības problēmas pēc vakcinācijas. 5) Vakcīnu ilglaicīgā ietekme uz bērnu veselību nav zināma. 6) Vakcīnu ražotāji ir atbrīvoti no atbildības par viņu vakcīnas izraisīto nāvi vai saslimstību. 7) Bērni labāk nekā pieaugušie iegūst dabisko imunitāti. 8) Nav bijuši gadījumi, kad vakcīnas efektīvi aptur pandēmiju, un vakcīnas var izraisīt vīrusa jaunus variantus.

·       Līdz 2021.gada 4.augustam Lielbritānijā vakcīnas vienu devu bija saņēmuši 68,73% iedzīvotāji, bet divas devas – 56,73%. Izraēlā divas devas saņēmuši 57,82%, bet ASV – 49,63%.

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...