вторник, 14 сентября 2021 г.

Kovidvakcinārisma kampaņas rezultāti

 


   Uz planētas “Zeme” intensīvi turpinās kovidvakcinārisma kampaņa. Visās valstīs drudžaini steidz sasniegt PVO pieprasīto normu vakcinēt 70% no iedzīvotājiem. Saprotams, tā patiesībā nav PVO pieprasītā norma, bet gan ir PVO saimnieku jūdu un anglosakšu globālisma prozelītu pieprasītā norma, lai sekmīgi realizētu cilvēces dehumanizācijas projektu.

   Kampaņā tiek plaši izmantota sporta terminoloģija. Mediji regulāri ziņo, kura valsts ir pasaulē 1.vietā, 2. vietā, 3.vietā iedzīvotāju vakcinācijā. Tiek vārdā  nosaukti atpalicēji pēdējās vietās. Savukārt Latvijas politiķu aprindās saspringti pulsē diskurs par “trešo poti”, atbalstot “trešās potes vakcināciju cilvēkiem ar ļoti novājinātu veselību”, kā arī “vakcināciju pret Covid-19 ar papildu devu imūnsupresētiem iedzīvotājiem”. Tas nekas, ka Latvijā joprojām publiskajā telpā netiek pareizi lietots slimības nosaukums. Jāraksta ir “COVID-19”, bet nevis “Covid-19”. Slimības nosaukums ir abreviatūra no angļu “COronaVIrus Disease 2019”.

   Globālo sociālo procesu analītikā ir apkopoti kovidvakcinārisma kampaņas rezultāti līdz 2021.gada 11.septembrim. Tas ir simbolisks datums. Datuma izvēle tieši netiek paskaidrota. Taču katram zinošam cilvēkam ir saprotama velme sasaistīt divus transformatīvos notikumus. Ņujorkas transformatīvais notikums (tam ziedoja apm. 3000 cilvēkus) 2001.gada 11.septembrī tika nekavējoties izmantots pasaules militārai pakļaušanai, aizbildinoties ar “karu pret terorismu”. Savukārt pandēmija ar tās vakcinārismu ir transformatīvais notikums (maskēšanās tīkls) “lielajai pārlādēšanai” – praktiski dehumanizācijas karam pret cilvēci. Tam ziedoto cilvēku skaits ir pandēmijas laikā mirušo skaits. Proti, to mirušo skaits, kurus patiešām kapā iedzina speciāli konstruētais vīruss.

   2021.gada 11.septembrī pavalstnieku vakcinācijā pasaulē 1.vietā bija Apvienotie Arābu Emirāti (88,92%), 2.vietā Portugāle (86,76%), 3.vietā Spānija (79.37%). “70% klubā” lepni gozējas apmēram 20 valstis. Uz tām ar skaudību nolūkojas Džo Baidens (ASV- 62,73%), solot pievienoties “70% klubam” oktobrī. Ķīnā vakcinēti 76,08%, bet Krievijā – 31,18%.

   Dīvaini vakcinārisms jau no paša sākuma funkcionē Izraēlā. Tā ir valsts ar ļoti augsti attīstītu medicīnu. Šo rindu autoram nav ticams, ka Izraēlā tas neattiecas uz imunoloģiju, epidemioloģiju, virusoloģiju, farmakoloģiju. Noteikti minētajās zināšanu disciplīnās ir augsts līmenis. Tāpēc nav saprotama vakcinācijas gaita. Tā acīmredzami notika bez zinātnisko sasniegumu, zinātnisko normu, zinātnisko likumu ievērošanas. Izraēlas valdība iepirka amerikāņu vakcīnas pirms to reģistrēšanas ASV attiecīgajās iestādēs. Izraēla nekavējoties sāka masveida vakcināciju, un diemžēl pirmā piedzīvoja, sacīsim, vakcinācijas šausmas. Jau 2021.gada maijā Izraēlā bija vakcinēti 60%. Taču aizvadītajos gandrīz piecos mēnešos nekas neuzlabojās. Infekcija turpina masveidā sēt nāvi un paniskas bailes. Par Izraēlas vakcinācijas šausmām plaši raksta pasaules mediji.

   No Eiropas valstīm vakcinācijā 70% robežu līdz 11.septembrim bija pārsniegusi Lielbritānija. Tajā ir vakcinēti 70,84%. Taču Lielbritānijā tāpat kā Izraēlā ir ļoti augsta saslimstība ar “COVID-19”.

 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...