четверг, 2 сентября 2021 г.

Vakcinārisms ASV

 


   Globālo sociālo procesu analītikā jau otro gadu tēma Nr.1 ir koronavīrusa izmantošana pasaules un cilvēces transformācijai. Savukārt tēmā tiek nodalīti un analizēti atsevišķi aspekti, jo visu materiālu vienam cilvēkam nav iespējams analītiski aptvert. Tā, piemēram, atsevišķs aspekts ir pandēmijas virzība ASV. Ja pirmajā laikā 2020.gadā uzmanība tika pievērsta ASV lomai “SARS-CoV-2” radīšanā, tad 2021.gadā centrā ir vakcinācija. Pirmkārt un galvenokārt tiek aplūkoti eksperimentālo vakcīnu klīnisko pētījumu rezultāti. ASV slavenais demokrātiskuma, vārda brīvības, akadēmiskās brīvības gars ir lielā mērā saglabājies, un tas atspoguļojas vakcinācijas raksturojumā. Vērojama interesanta parādība. Par vakcīnām un vakcināciju visdrosmīgāk un visobjektīvāk ASV izsakās vecākās paaudzes speciālisti – nopelniem bagāti ārsti un nopelniem bagāti zinātnieki – akadēmiķi, profesori, zinātņu doktori, dažādu prēmiju laureāti, valsts veselības aizsardzības institūciju eksperti. Viņi nebaidās un tiecās sabiedrību iepazīstināt ar reālo stāvokli bez izpatikšanas valdībai. Turpretī jaunākās paaudzes kadri acīmredzami sniedz valdībai vajadzīgo un tīkamo informāciju, kurā ir gan statistikas datu neuzticamība, gan dažādu kritisko parādību noklusēšana, zināšanu un praktiskās pieredzes trūkums. ASV objektīvas informācijas apjoms strauji pieaug. Tas jau ir tik plašs un daudzpusīgs, ka to nākas analizēt pētnieciskajam kolektīvam.

   Stāvoklis ir dīvains. Nav zināms eksperimentālo vakcīnu saturs. To acīmredzot nezina arī vakcīnu aizstāvji. Tāpēc viņi atsaucas uz vēsturiski tradicionālo pieredzi; proti, katram preparātam var būt nevēlamas novirzes. Tās ir arī pandēmijas laikā izmantotajām vakcīnām. Taču novirzes ir procentuāli niecīgas, un vakcīnas var droši izmantot.

   Sastopama vēl viena dīvainība. Vakcinācijas aizstāvji neatzīst nekādu alternatīvu vakcīnām. Viņi atzīst tikai vakcināciju. Tā, piemēram, tiek noklusēta cilvēku imunitātes palielināšanas un nostiprināšanas metode, kas ir sen pazīstama un praktizēta. Par to klusē gan PVO, gan valstu mediķi, medicīnas zinātniskie kadri.

   Taču ASV pats lielākais nacionālais ieguldījums cīņā pret “COVID-19” ir to augstas klases zinātnieku devums, kuri ļoti kritiski izturas pret valdības politiku dažādu aizliegumu ieviešanā un nepareizā pieejā saslimušo ārstēšanā un vakcinācijā. Šajā jomā ASV milzīgu devumu ir sniedzis ievērojamais zinātnieks Dr. Peter A. McCullough. Viņš pandēmijas mēnešos ir publicējis 45 darbus par “COVID-19”. Pats ir ārstējis 100 cilvēkus ASV, kā arī konsultējis simtiem saslimušos dažādās valstīs. Viņš ir vairākkārt uzklausīts Senāta komisijās, kritizējot gan karantīnas ieviešanas kļūdas, gan kļūdas masveida vakcinācijā. Milzīga rezonanse ir slavenā zinātņu doktota rakstam “The five key Covid truths that could have saved us from self-destruction”, kas ir publicēts 2021.gada 11.augustā angļu izdevumā “TCW Defending Freedom”.

   Rakstā nosauktās “The five key” ir sekojošās: 1) cilvēki, kuriem nav “COVID-19” simptomi, nav vīrusa nēsātāji; 2) jāpārtrauc testēt cilvēkus bez simptomiem; 3) dabiskā imunitāte ir visdrošākā, un tā spēj aizsargāt cilvēku pat tad, ja viņa sejā ir klepojis saslimušais; 4) “COVID-19” var viegli izārstēt mājās, ja savlaicīgi ir konstatēti slimības simptomi un tie ir nekavējoties bloķēti; 5) vakcīnas nav efektīvas pret “COVID-19”, īpaši neefektīvas tās ir pret koronavīrusa jaunajiem štammiem; vakcīnas nesniedz nekātu garantiju nesaslimt; ASV pēc vakcinācijas miruši 100 000 cilvēki.  Dotajam viedoklim ir ļoti plašs atbalsts medicīnas profesionālajās aprindās, kā arī Rietumu valstu iedzīvotājos.

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...