четверг, 2 сентября 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (9)

 


·       Pandēmija/parapandēmija ievērojami iedragāja zinātnes un tajā skaitā medicīnas reputāciju. Ārsti un medicīnas zinātniskie kadri negodīgi iesaistījās jūdu un anglosakšu globālisma prozelītu cilvēces un pasaules “lielās pārlādēšanas’ un dehumanizācijas kampaņā. Tajā milzīga funkcionālā slodze ir statistiskajai informācijai par saslimstību, mirstību, vakcināciju. Statistiskā informācija tika un joprojām (2021.g.septembra sākumā) tiek kropļota, un tas nav tikai politiķu nopelns. Statistiku palīdz kropļot ārsti, slimnīcu administratīvais personāls, eksperti. Taču ārstu vislielākais profesionālais noziegums ir klusēšana par t.s. imunoloģijas pamatlikumu. Koronavīrusa pandēmijas sakarā vislielākie noziedznieki ir ārsti un medicīnas zinātņu pārstāvji. Politiķu vaina ir milzīga. Taču vislielākā vaina gulstas uz ārstiem, medicīnas pētniecisko institūciju zinātniskajiem līdzstrādniekiem, medicīnas izglītības iestāžu akadēmisko personālu. Politiķi var nebūt kompetenti imunoloģijā, virusoloģijā, epidemioloģijā. Politiķi var nezināt, ko zina katrs indivīds ar medicīnisko izglītību. Un, lūk, katrs indivīds ar medicīnisko izglītību zina, ka atbilstoši imunoloģijas pamatlikumam cilvēkus nedrīkst vakcinēt infekcijas slimības uzliesmojuma laikā. Imunoloģijā ir tāds pamatlikums! Bet kas notiek Latvijā un citur! Vakcinācija notiek slimības uzliesmojuma laikā, pārkāpjot imunoloģijas pamatlikumu. Katrs ārsts un katrs medicīnas pētnieks taču zina par šo pamatlikumu. Vakcinācija slimības uzliesmojuma laikā ir milzīgs noziegums. Vakcinācija, piemēram, pret gripu vienmēr ir notikusi pirms gripas tradicionālā uzliesmojuma laika.

·       Zinātnes un tajā skaitā medicīnas reputācija ir ievērojami iedragāta. Taču uz Zemes daudzās medicīnas zinātniski pētnieciskajās iestādēs turpinās godīgs darbs, vēloties iegūt objektīvas zināšanas par koronavīrusu, vakcināciju, saslimstības un mirstības iemesliem. Joprojām ir godīgi un drosmīgi zinātnieki, kuri tiecas sabiedrībai teikt patiesību. Arī ārstu kontingentā ir cilvēki, kuri  bez melošanas publisko savus novērojumus par “COVID-19”. Internetā katru dienu ir informācija par ārzemju speciālistu jauniem kovidarheoloģijas panākumiem.

·       Ļoti svarīgs atklājums ir par “COVID-19” būtību. Atklājums radikāli izmaina līdzšinējo uzskatu par “SARS-CoV-2” izraisīto saslimstību. Jaunākie koronavīrusa “SARS-CoV-2” pētījumi liecina, ka “COVID-19” ir galvenokārt asinsvadu slimība, bet nevis ar elpošanu saistīta slimība (respiratoriska slimība). Vakcīnu mērķis ir organisma šūnu ģenētiskā modifikācija tādā veidā, lai tiktu sintezēti olbaltumvielu dzelkšņi, kuri ir galvenie slimības izraisītāji. Taču ir atklājies, ka dzelkšņi izraisa koagulāciju – procesu, kurā asinis no šķidruma pārvēršas gelā. Vakcīnas ir dzelkšņu radītājas. Tātad vīrusa stimulētājas. Atklājuma autori ir Kalifornijas slavenās San Diego universitātes zinātnieki. Par atklājumu internetā tika paziņots 2021.gada 30.augustā, bet pētījuma rezultāti tika publicēti žurnālā “Circulation Research”. Savukārt Krievijas zinātnieki, komentējot minēto atklājumu, norāda, ka par “COVID-19” nelabvēlīgo ietekmi uz asinsvadiem viņiem bija zināms jau 2020.gada sākumā. Par to 2021.gada 1.septembrī Maskavas žurnālistiem pastāstīja profesors Pāvels Vorobjovs.

·       Heidelbergas universitātes profesors Peter Schirmacher 2021.gada 2. augustā intervijā informācijas aģentūrai DPA plaši izteicās par vakcināciju. Viņaprāt liela uzmanība jāveltī pēc vakcinācijas mirušo cilvēku nāves cēloņa noskaidrošanai. Noteikti ir jāveic līķa sekcija. Tikai tādā veidā var noskaidrot nāves cēloni. Taču tas bieži netiek darīts. Tāpēc statistika neatspoguļo patieso ainu par mirstības iemesliem.

·       Vācu profesors Arne Burkhardt akcentēja nepieciešamību veikt līķa sekciju mirušajiem pēc vakcinācijas intervijā informācijas aģentūrai “The Epoch Times” 2021.gada jūlijā. Diemžēl prokurori, politiķi vienaldzīgi izturas pret nāves cēloņa noskaidrošanu.

·       ASV ir daudzas publikācijas par farmakoloģisko firmu centieniem slēpt no sabiedrības patiesos datus par saslimstību un mirstību pēc vakcinācijas. Īpaši tas attiecas uz preparāta “Pfizer” autoriem.

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...