четверг, 23 сентября 2021 г.

Vakcinācijas kritika

 


 

   Vakcinācijas kritika pieņemas spēkā. Tiek kritizētas gan vakcīnas, gan vakcinācijas politika. Tā nav savtīgi tendencioza kritika. Kritika nav saistīta ar farmakoloģisko biznesu. Kritizētāji nav algotņi, kritizējot kādas firmas uzdevumā konkurentus citās firmās. Vakcinācijas kritiķi ir cilvēciski godīgi un profesionāli atbildīgi speciālisti – galvenokārt zinātnieki imunologi, virusologi, militārās bioloģijas atvaļināti virsnieki, kā arī ārsti ar lielu pieredzi. Vakcinācijas kritika ir starptautiska parādība. Tajā aktīvi iesaistās juristi, žurnālisti, augsta līmeņa valsts bijušās amatpersonas, kuras savā laikā bija saistītas ar vīrusu un vakcīnu radīšanu. Ja pirmajā laikā jūdu un anglosakšu globālisma prozelītiem un Big Pharma īpašniekiem kopā ar FAGMA cukerbergeriem-zakerbergeriem izdevās noklusēt objektīvās atziņas par vakcināciju, tad pašlaik (2021.gada sept.) tas vairs nav iespējams. Internetā regulāri parādās informācija, populāri izskaidrojot jaunāko pētījumu rezultātus, par kuriem tiek ziņots medicīnas speciālajā literatūrā. Aktīvi turpina paust patiesību, teiksim, patiesības fani. Krievijā milzīgu pasaules mēroga ieguldījumu pandēmijas/parapandēmijas analīzē ir sniedzis un turpina sniegt Sergejs Kurginjans. Savukārt Rietumos, piemēram, grāmatas un rakstus publicē vācu mākslinieks un rakstnieks Raimonds Ungers. Medijiem kompetentas intervijas regulāri sniedz franču slavenais virusologs Nobela prēmijas laureāts Luc Antoine Montagnier, “Pfizer” bijušais viceprezidents Michael Yeadon. Par vakcinācijas politikas nezinātniskumu ASV skaudri izsakās profesors Peter A. McCullough, jaunā tipa (mRNA) vakcīnas izgudrotājs amerikāņu virusologs un imunologs Robert Wallace Malone. Vācu slavenais advokāts Dr.Reiner Fullmich kopā ar Kenediju dinastijas pārstāvi R.F.Kennedy Jnr. vēlas organizēt starptautisko tribunālu par pandēmijas laikā veiktajiem noziegumiem pret cilvēci. 2021.gada 9.maijā Francijas un citu valstu mediji publicēja informāciju par pasaules 57 virusologu, imunologu, ārstu sagatavoto analītisko pārskatu par vakcinācijas bīstamību. Kā zināms, vakcinācija cieta krahu Izraēlā, Lielbritānijā, kur vakcinācija joprojām veicina saslimstību.

   Jaunākās publikācijas atmasko ASV galvenā infekcionista Entonija Fauči (Anthony Stephen "Tony" Fauci) darbību. Dr.Fauči (1940) no 1984.gada ir ASV “National Institute of Allergy and Infectious Diseases” direktors. Viņš bija Trampa padomnieks, kā arī tagad ir Baidena padomnieks medicīnas jautājumos. 2020.gada 25.augustā viņš intervijā aģenturai “Reuters” kritizēja Trampa nodomu sākt masveida vakcināciju ar nepārbaudītām vakcīnām: “The one thing that you would not want to see with a vaccine is getting an EUA before you have a signal of efficacy. One of the potential dangers if you prematurely let a vaccine out is that it would make it difficult, if not impossible, for the other vaccines to enrol people in their trial. To me, it's absolutely paramount that you definitively show that a vaccine is safe and effective.” Taču 2021.gada 20.septembrī intervijā “CNN” viņš vakcināciju pasludināja par vienīgo līdzekli pret “COVID-19”. Savukārt 2021.gada septembra sākumā Fauči atzina vakcīnu nespēju pretoties jaunajam “Mu” štammam.

   Ļoti būtiska Fauči atmaskošana notika 2021.gada 19.septembrī Austrālijas TV “SkyNews” pārraidē. Tika paziņots, ka Fauči ir finansējis apmēram 60 projektus Uhaņas Virusoloģijas institūtā. Fauči ir piedalījies koronavīrusa izgatavošanā. Tas notika amerikāņu un ķīniešu sadarbības rezultātā. Vīruss “SARS-CoV-2” Uhaņā jau bija radīts 2018.gadā. Vispirms vēlējās inficēt lidojošās peles, kuras pēc tam varētu inficēt cilvēkus. Par šādu projektu zināja Fauči. Pasaules medijos tagad ar šausmām atstāsta viņa izteikumu, ka ASV teritorijā nevajadzētu saindēt lidojošās peles. Labāk to darīt Ķīnā. Pareizāk būs, ja lidojošās peles inficēs nevis amerikāņus, bet ķīniešus. Fauči nebija informējis ne prezidentu Trampu, ne veselības ministru par savu līdzdalību “SARS-CoV-2” radīšanā. Fauči kalpošana jūdu un anglosakšu globālisma prozelītiem ir acīmredzama. Viņš aizliedza ASV izmantot hidroksihlorohīnu un invermektīnu kā profilaktiskus līdzekļus pret koronavīrusu. Abi preperāti tiek plaši izmantoti t.s. melnajā Āfrikā (uz dienvidiem no Sahāras), kur “COVID-19” neplosās.

   Par radikāli jaunu koronavīrusa izpratni 2021.gada 12.maijā paziņoja avīze “Frankfurter Rundschau”. Tajā bija publicēts raksts par Kalifornijas universitātes Medicīnas fakultātes pētījumu rezultātiem. Tos ieguva starptautiska zinātnieku grupa John Y-J. Shyy vadībā. Raksta galvenā metaforiskā tēze ir par koronavīrusa viena olbaltumvielas dzelkšņa spēju izraisīt “COVID-19” un vispirms sabojāt cilvēka asinsvadus. Zinātnieki noskaidrojuši, ka “COVID-19” nav plaušu slimība, bet pamatā izraisa daudzus traucējumus asinsvadu kapilārajā sistēmā. To veic vīrusa dzelkšņi. Vakcīnu uzdevums ir atbalstīt olbaltumvielu dzelkšņus. Bet tas nozīmē, ka vakcīnas nevis cīnās ar slimību, bet gan veicina slimību. Kā zināms, vakcīnu mērķis ir ģenētiski modificēt organisma šūnas tādā veidā, lai tiktu triljoniem sintezēti toksiskie olbaltumvielu dzelkšņi, kas faktiski stimulē slimību. Jaunais atklājums ir pamats šokam.

   Kalifornijas universitātes zinātnieki nav vienīgie šoka autori. Arī amerikāņu zinātnieki Stephanie Seneff un Greg Nigh ir izdarījuši tādus pašus secinājumus par vakcināciju. Tas attiecas arī uz Yuichiro J.Suzuki un Sergiy G.Gychka viedokli par vakcīnu faktisko graujošo iedarbību.

   Interesanti, uz ko cerēja jūdu un anglosakšu globālisma ekstrēmistiskie spēki? Vai viņi patiešām cerēja palikt neatmaskoti un morāli nenosodīti? Vai viņi patiešām cerēja pakļaut pasaules visus medicīnas zinātniekus, tiem neļaujot izpētīt vīrusu un vakcīnas? Vai viņi negaidīja sabiedrības protestus pret obligāto vakcināciju un tās sekmēto veselo cilvēku diskrimināciju? Vai viņi nebaidījās zaudēt iespēju visu noklusēt masu medijos? 2021.gada 21.augustā aģentūra “Bloomberg” un “BBC” pastāstīja ļoti daudz no tā, ko, domājams, gribētu noklusēt gan jūdu un anglosakšu globālisma prozelīti, gan “Big Pharma” īpašnieki. Abi minētie slavenie mediji atklāti atzina vakcinēto cilvēku sakāpināto jūtīgumu pret dažādām slimībām. Tagad pasaules medijos tiek plaši izskaidrota t.s. šūnu imunitātes loma. Bet tas nozīmē, ka pret kovidu var vērsties ne tikai ar vakcīnām. Vēl ir otrs veids veselības saglabāšanai – imunitātes nostiprināšana. Kā to izdarīt, to cilvēce zina gadu tūkstošiem ilgi. Ja nezinātu, tad nebūtu nodzīvojusi līdz mūsdienām un nedabūtu izpaudīt jūdu un anglosakšu globālisma prozelītu un viņu pakalpiņu sarīkoto prāta aptumšuma bakhanāliju, kas atklāja vienu nepatīkamu atziņu. Nākas atzīt, ka cilvēces psihiskā imunitāte pret dažāda veida apziņas zombēšanu nav tik pilnvērtīga un stabila kā imunitāte pret bioloģiskā organisma dažādām kaitēm.

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...