понедельник, 4 октября 2021 г.

Patiesības renesanse

 


 

   2021.gada 21.augustu var uzskatīt par patiesības renesanses sākumu. Patiesība ir sākusi jaunu uzplaukumu. Medicīnā ir sākusies morālā atjaunotne. Vēl nesen par vislielākajiem noziedzniekiem tika dēvēti medicīnas speciālisti. Pandēmijas laikā viņi izrīkojās visnoziedzīgāk, nerunājot patiesību par imunitāti, vakcināciju, drošības pasākumu jēgu infekcijas izplatības ierobežošanai utt. Politiķi arī rīkojās antihumāni, noziedzīgi, bezatbildīgi. Taču politiķiem drīkst nebūt vajadzīgās medicīniskās zināšanas. Politiķu noziedzība ir profesionāļu neuzklausīšana, bet riebīgākais – mediķu melošanas stimulēšana, pat speciāli apmaksājot melus. Rietumos (ASV, Eiropā) tiek gatavots starptautiskais tribunāls pret politiķiem, jo viņu rīcība pandēmijas laikā ir kvalificējama kā noziegums pret cilvēci. Latvijā tas attiecas uz Kariņu, nācijas tēvu.

   2021.gada 21.augustā divi pasaules slaveni un sabiedrībā cienīti mediji publicēja patiesības caurstrāvotus rakstus par obligāto vakcināciju, kas ir kļuvusi galvenā problēma pandēmijas laikā. Rakstu publicēja privātā aģentūra “Blumberg” un Lielbritānijas valdības finansētais BBC.Blumberg” rakstam ir zīmīgs virsraksts “Potētie uztraukti, bet zinātniekiem nav atbildes”. Rakstā ir atzīta vakcinācijas visvarenības neesamība. Vakcinācija nepasargā. Vakcinētie ir bīstamāki nekā nevakcinētie. BBC rakstam ir nosaukums “Kovids. Kā vislabāk paaugstināt imunitāti”. Rakstā ir godīgi salīdzināta imunitāte ar vakcīnas palīdzību un imunitāte bez vakcīnas palīdzības. Godīgi tiek paskaidrots, ka imunitāte bez vakcīnas palīdzības ir daudz plašāka, noturīgāka, spēcīgāka, ilgstošāka, spējot tikt galā ar jebkuru koronavīrusa štammu. Ne velti ASV valsts iestādes speciālisti ir nesen aprēķinājuši vakcinācijas nevēlamo seku apjomu. Izrādās, 2021.gadā ir reģistrēti nāves gadījumi pēc vakcinācijas pret “SARS-CoV-2” vairāk nekā aizvadītajos 30 gados kopā no vakcinācijas pret dažādām infekcijām.

    

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...