вторник, 5 октября 2021 г.

Daži svarīgi paziņojumi

 


 

   “NRA” 2021.gada 5.oktobrī: “Saeimai būs jāizlemj, vai nevakcinētajiem par medicīnu maksāt pašiem”. Obligāti ir jāapzinās un jāsaprot, ka virsrakstā fiksētā pieeja ir iespējama vienīgi morāli atbaidošā tautā, labi zinot tās masveida atbalstu jebkurai vienam latvietim pret otru latvieti vērstajai darbībai. Dotā pieeja nav tikai atsevišķu indivīdu pieeja. Doto pieeju, protams, konkrēti formulē atsevišķi indivīdi, taču viņi apzinās savu formulējumu atbalstu tautas miljonā. Ja to neapzinātos, tad stāvētu klusu un savu necilvēcisko dabu skaļi, publiski neizrādītu. Taču izrāda, jo jūt spēcīgu aizmuguri. Tas attiecas ne tikai uz obligātās vakcinācijas latviešu tirāniem. Tas attiecas arī uz Kariņu, nācijas tēvu, Brekti, Bikši, Gobzemi u.c., kuri tāpat apzinās savas darbības milzīgo atbalstu sapuvušajā etnobiomasā. Interesanti, vai latviešu tirāni nevakcinētos atbrīvos arī no sociālā nodokļa maksāšanas? Kādi gan mēsli ir latviešu tautā! Meslu triumfs ir acīmredzams! Tas nesastopas ne ar kādu pretestību. Ar savu parakstu to atbalsta desmitiem tūkštošu. Veselības ministru kvadrātgalvu, Veģu pansionāta klientu vispār vēlēšanās atbalsta simtiem tūkstošu. Vakcinācijai ir jābūt! Vakcinācija principā ir laba lieta! Vakcinācija noteikti daudziem var palīdzēt, kad ir nokavēti citi līdzekļi vai kopējais veselības stāvoklis ir kritisks. Taču vakcināciju nedrīkst pārvērst par diskriminācijas, cilvēka tiesību ierobežošanas instrumentu, kā to dara uz latviešu sapuvušās skatuves pašlaik vislielākie nelieši Kariņš, nācijas tēvs, Pavļuts. Vācijā, ASV, Kanādā u.c. valstīs juristu aprindās tiek gatavots starptautiskais tribunāls par kovidnoziegumiem pret cilvēci. Jātiesā ir arī latviešu noziedznieki. Pavļuts netiks tiesāts, jo uzrādīs "spravku" no Veģu pansionāta...

   “Delfi” 2021.gada 5.oktobrī: “Pret Covid-19 pilnībā vakcinēto Latvijas iedzīvotāju īpatsvars pārsniedzis 46%”. Bet vai latviešu tautai kāds izskaidro to, ko tagad zina sabiedrība attīstītās valstīs un par ko tagad godīgi izsakās tie ārzemju speciālisti, kuri vēl nesen rīkojās negodīgi un sacīja tikai to, kas bija vajadzīgs jūdu un anglosakšu dehumanizācijas vadoņiem? Būtiskākais ir godīgā attieksme pret t.s. dabiskās imunitātes ievērojamo pārākumu, salīdzinot ar vakcīnas doto imunitāti; vakcinācija nav vienīgais glābiņš no kovida, vēl ir dažādi preparāti un imunitātes nostiprināšanas veidi, ko cītīgi no sabiedrības slēpj tādas cilvēciskās padibenes kā Kariņš, nācijas tēvs; vakcīnu izraisītās nelabvēlīgās izpausmes ir daudz, tās tiek pētītas, taču jau pašlaik ir skaidrs, ka tikai dabiskā imunitāte ir visvairāk spējīga cīnīties ar jaunajiem štammiem, kurus faktiski izprovocē vakcīnas; koronavīruss ir asinsvadu bojātājs, bet nevis elpošanas sistēmas bojātājs. Vēl ir citas svarīgas atziņas, kuras latviešu tautai vajadzētu izskaidrot ugām, briģiem, peretolščiniem un citiem pelēcīgajiem kadriem. Bet viņi tikai laiza kariņus, jo ir savā cilvēciskajā būtībā tipiski amorāli antropoīdi. Nav ticams, ka viņi seko līdzi pētnieciskajai attīstībai ārzemēs un vispār kaut ko lasa savā profesijā.

   “Delfi” 2021.gada 5.oktobrī: Mercedes arī Āfrikā ir Mercedes! Mūsu nelieši arī Āfrikā ir nelieši! Bordāns ir nelietības klasiķis, nacionālais nodevējs, līda uz ASV, lai kaitētu tautai! Reti pretīgs tips ar reti patīkamu šaušalīgu sejiņu. 2021.gada 5.oktobrī valdības sēdē viņš atkal apliecināja savu kolosālo nelietību: "Viņš valdības sēdē atzina, ka, lai arī cik lieli būtu ar Covid-19 (nav tāda slimība, tāda slimība ir tikai latviešu antropoīdiem; cilvēkiem ir slimība "COVID-19") izplatības mazināšanu noteiktie ierobežojumi, šī slimība netiek uzveikta, sēžot mājās, bet gan tikai ar vakcinēšanos.(!?) Bordāna ieskatā, ir jāatrod veids, kā uzrunāt vakcinācijas (!?) pretiniekus." Tie ir nelietīgi meli! Slimību vispamatīgāk var uzveikt bez vakcinācijas! Cilvēki pretojas obligātai vakcinācijai, bet nevis vakcinācijai. Ļoti nelietīgi ir to apzināti noklusēt un visu nelietīgi pavērst uz citu pusi. Ja sabiedrībā ir vakcinācijas pretinieki, tad ar tiem nav jākomunicē; tā ir viņu brīva viedokļa izvēle; jākomunicē ir ar obligātās vakcinācijas pretiniekiem - faktiski cilvēkiem, kuriem pat Latvijā, dzīvojot starp latviešu nevērtīgo miljonu, ir saglabājies cilvēciskums, pašcieņa. Un tas vispār ir interesanti, ka bordāntipa mēslu vidē vēl ir izturējuši nezaudēt godu un cieņu daži cilvēki, kuri pretojas obligātajai vakcinācijai - noziegumam pret cilvēci!


    “NRA” 2021.gada 5.oktobrī: "Tikmēr ārkārtējās situācijas atkārtotai (!!) izsludināšanai, par ko kā versiju (!!) pirmdien runāja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), pagaidām (!!) neesot politiskā (!?) atbalsta. Pret ārkārtējās situācijas izsludināšanu iestājas vairāki politiskie (!?) spēki koalīcijā". 2021.gada 5.oktobris noteikti ir ierakstāms ar sarkaniem burtiem kovida vēsturē Latvijā. Šajā dienā valdība atzinās, ka kovids pamatā ir politisks fenomens, saistīts ar politiskajām interesēm, bet nevis ar tautas veselības aizsardzības vajadzībām. Veselība nav galvenais; galvenais ir politiskās (protams, arī miljardu sadalīšanas) intereses. Medijos lasāms: Vai kādam vēl ir īpaši jāpaskaidro, kāpēc aizvadītajās dienās atkal tika uzkurināta histērija, noteikti tika sameloti dati par saslimušajiem, mirušajiem? Tikai tautas izdzimteņi var veselības aizsardzību pārvērst par politisko intrigu placdarmu, ļaujot acīmredzamam daunim medijos uzkurināt paniku un valdībā izvirzīt antihumānas "versijas".

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...