пятница, 8 октября 2021 г.

No koronavīrusa atmiņām

 


   Kā sabiedrībā grodi apjēgts, “SARS-CoV-2” 2021.gada 7.oktobrī aizbēga no Latvijas. Viņš saskatīja sev milzīgu draudīgumu Kariņa un nācijas tēva ārprātīgajā attieksmē pret pandēmiju. Abu kungu savaldīšanai ir vajadzīgi divi trako krekli, taču Latvijā pašlaik nav neviena brīva trako krekla. Saeima ir nacionalizējusi visus trakos kreklus. Koranavīruss nolēma bēgt no Latvijas.

   Koronavīruss ir dzīva būtne. Arī koronavīrusam tāpat kā visām dzīvajām būtnēm ir atmiņas par aizvadīto mūžu. Tā, piemēram, dzīvā būtne vārdā “nācijas tēvs” ļoti labi atceras, ka viņam nav laba izglītība un viņam nav pat bakalaura grāda, bet toties ir Kucina. Arī koronavīrusam ir sava atmiņu lāde. Viņš jau ir devis iespēju iepazīties ar atmiņām par aizvadītajiem diviem gadiem Latvijā. Pirmie šo iespēju izmantoja kolēģi “SARS-CoV-1” un cilvēces jaunais baudījums “SARS-CoV-3”, kas pa īstam nostāsies uz kājām un sāks aplaimot pasauli 2022.gadā.

   Komentējot abiem kolēģiem Latvijas pieredzi, “SARS-Cov-2” silti ieteica ņemt vērā sekojošo: 1) Latvijas politiskā kliķe ļoti vāji tēlo pandēmijas šausmas; tā uzpērk visus, lai vakcīnas nestu peļņu. Latvijā nauda, bizness, zagšana arī pandēmijas laikā ir galvenais. Ja galvenais būtu patiesas bailes no nāves, tad latviešu politiķi nesolītu, piem., ģimenes ārstiem noteiktu summu par katru vakcinēto cilvēku. 2) Latvijas iedzīvotāji ir stulbeņi. Īpaši stulba ir latviešu inteliģence. Tā neprot atšķirt vakcināciju kā labu lietu no obligātās vakcinācijas kā sliktu lietu, kas patiesībā ir cilvēku tramdīšana un pret cilvēkiem pazemojoša izturēšanās. 3) Latviešu rakstnieki ir tik aprobežoti, ka divu gadu laikā neiemācijās pareizi rakstīt slimības nosaukumu. Latviešu rakstnieki joprojām visur raksta nepareizi “Covid-19”, kaut gan slimības nosaukums ir abreviatūra “COVID-19”.

   Klausoties “SARS-CoV-2” komentāru, kolēģis “SARS-CoV-1” snauda, taču jaunais kolēģis “SARS-CoV-3” visu laiku smīnēja: “Kad es nākšu un sākšu rīkoties, tad Latvijā neviena aprobežota rakstnieka nebūs! Visi sačokurosies bez elpas”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...