воскресенье, 25 октября 2020 г.

Laimīgie vergi un ezotēriskā analītika

 


   Dehumanizācijas ekselences Bila Geitsa izteikumi 2020.gada oktobrī par pandēmiju un cilvēces nākotni, protams, ir maksimāli kompetenta indivīda izteikumi. Viņš pats, domājams, lepojas ar savu avangardista lomu cilvēces demogrāfisko problēmu risināšanā ar medicīniskiem līdzekļiem. Viņu acīmredzot nesatrauc un neattur tas, ka jau pasen ir precīzi atmaskota un kādā cilvēces grupā dziļi nosodīta viņa organizētā un finansētā farmaceitiskā  iejaukšanās planētas demogrāfijā, patieso mērķi samazināt iedzīvotāju skaitu un ierobežot dzimstību demagoģiski maskējot ar solījumu cīnīties pret dažādām slimībām. Bila Geitsa izteikumam, ka pandēmija beigsies tikai tad, kad slimība “Covid-19” tiks apturēta visā pasaulē, nevar neticēt. Tā noteikti būs. Cilvēce tiks turēta baiļu nepārtrauktā stāvoklī, un gals tam nav zināms.

   Citādāk ir ar Bila Geitsa paredzēto atgriešanos “normālā dzīvē”. Viņš sola atgriešanos “normālā dzīvē” pēc slavenā vīrusa iznīcināšanas. Šajā ziņā ir lielas problēmas. Nav saprotams, par kādu agrāko normālo dzīvi pirms pandēmijas ir runa. Tas taču nav noslēpums, ka cilvēce jau dzīvoja nenormāli pirms pandēmijas. Cilvēces prāva daļa jau dīdījās “jaunā normālībā” krietni pirms 2020.gada pavasara. Ja tas tā nebūtu un eksistētu veselais saprāts, tad nebūtu koronavellišķības, koronaterorisma, pandēmijas paraloģistikas.

   Cilvēces priekšpulks eiropeīdu rase jau normāli nedzīvo kopš XX gadsimta 70.gadiem. Pirmkārt un galvenokārt tas attiecas uz politisko eliti un akadēmisko slāni. Nenormāla dzīve pamatā ir izvērtusies galvaspilsētās, lielpilsētās. Eiropeīdu rases pilsētu inteliģence jau gadus piecdesmit bauda postmodernisma un neoliberālisma dvingu sintezē ar patērēšanas un dzīves baudīšanas kultu. Eiropeīdu populācijā jau ir divas augsti skolotas paaudzes, kuras savādāku dzīvi nemaz nezina. Pie tam vēl XX gadsimta beigās sākās finansu kapitālisma alkātības izvirdums, “egoistiskā aprēķina aukstajā ūdenī” (tā teikts “Komunisma manifestā”) pieradinot dzīvot visu sabiedrību, kad nauda un manta ir galvenās dzīves vērtības.  

   Taču nenormāli jau pasen dzīvo arī citas rases citās civilizācijās, jo Rietumu civilizācijas “baltajai rasei” ir bezprātīgi sekotāji pārējā cilvēces daļā. Piemēram, nomofobijas gūstā* nav tikai “baltie” cilvēki. Bez mobilā telefona tagad nespēj eksistēt ķīnieši, japāņi, arābi, nēģeri utt.

   Politiķiem un medijiem tic cilvēku miljardi. Tie ir laimīgu vergu miljardi, pie tam skūpstot savas važas. Šiem miljardiem patiesība neinteresē, un patiesība ir bezspēcīga miljardos iezombēto priekšstatu klātbūtnē. Patiesība var kaut ko panākt tikai tajā sociuma daļā, kas turpina dzīvot, kā saka, ar savu galvu. Tādējādi tā ir patiesība, kas nevar būt garīgais orientieris un ideoloģiskais pamats visai cilvēcei. Tā ir ezotēriska patiesība, un ezotēriskas analītikas produkts. Tātad adresēts vienīgi zinātgribošiem, saprātīgiem cilvēkiem. Turklāt ezotēriskums ir ideāls. Proti, slepens, apslēpts. Tā tas ir tāpēc, ka patiesību nedrīkst tautām teikt. Patiesība nedrīkst funkcionēt masu komunikācijā, izglītībā, politikā, ideoloģijā, pat zinātnē. Patiesība tiek momentā iznīdēta - cenzēta. Pat ASV prezidents tiek regulāri cenzēts. Viņa “koviddisidentiskos” izteikumus izdzēš sociālajos tīklos. Cenzūra ir drakoniska – nežēlīga un ļoti barga. Teiksim, PSRS Galvenās literatūras pārvaldes cenzūra bija maigi audzinoša glāstīšana, salīdzinot ar Rietumu “politkorektuma” un “viedokļu plurālisma” teroru.

   Laimīgo vergu miljardus gaida neapskaužama nākotne – antihumāns tehnokrātiskums transhumānisma formātos, genoma korekcija, čipizācija, vakcinācija. Tas viss tiks pasniegts kā dāsns pakalpojums, nesavtīgi rūpējoties par cilvēku labklājību un viņu vitālāko vajadzību apmierināšanu. Laimīgo vergu miljardi paši ir savas nākotnes kalēji, triviāli izsakoties. Nākotnes kalšana ir enerģiska un konsekventa. Laimīgo vergu miljardiem neko neizsaka tas, ka vīruss “SARS-CoV-2” dabā neeksistē. Bet tas ir ļoti būtiski. Katrai infekcijas slimībai sākums ir dabā. Tā tas ir tīfam, holērai, malārijai, mērim u.c. infekcijas slimībām. Vēloties izstrādāt vakcīnu, atklājās, ka nav dzīvnieku, ar kuriem varētu izmēģināt vakcīnu pret “Covid-19”. Nācās mākslīgi radīt “cilvēciskas” peles. To genomā ievadīja cilvēka genoma fragmentus. 2020.gada maijā ar šīm “cilvēciskajām” pelēm sāka pārbaudīt jauno vakcīnu. Laimīgo vergu miljardiem neko neizsaka arī tas, ka “Covid-19” epidēmija sākās ASV 2019.gada jūlijā, par ko atbildīgas personas pavēstīja kongresa komisijai.

 

*Skat.: https://neprgr.blogspot.com/2019/05/moderna-obsesija-jeb-nomofobijas-gusts.html

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...