воскресенье, 15 ноября 2020 г.

Specoperācijas pierādījums

 


   Covid-19” pandēmija jau pašā sākumā tika atzīta par specoperāciju.* Tāds atzinums balstījās uz novērojumu analītiski intuitīvo interpretāciju.** Jau pašā sākumā tika atzīts, ka patiesība par 2020.gada planetārā mēroga specoperāciju “Covid-19” agrāk vai vēlāk tiks atklāta un uzzināta, kā arī izprasta no dažādiem netiešiem avotiem. Viens tāds netiešs avots ir ļoti kompetentu un zinošu cilvēku it kā nejauši vai apzināti mīklaini veidoti izteikumi medijos, pagaidām nedrīkstot atklāt visu patiesību un tāpēc izsakoties tēlaini, varbūtības formā, hipotēzes formā u.tml.  

   Tā, piemēram, internetā viens vecākās paaudzes ļoti gudrs un teicami informēts ebrejs rakstīja (citēju oriģinālā): “Что касается непосредственно России, то, не исключено, президенту Путину очень авторитетно сказали: "Если вы вот это и вот это не введёте, то кровь миллионов русских людей будет на ваших руках. А мы можем сделать так, чтобы об этом закричали из каждого утюга!" И вот подобная ситуация, я думаю, не могла не повлиять на решения российского руководства. Да, в общем-то, и на решения руководства других стран мира…”.

   Tas ir ļoti ticami! Specoperācijas organizētāji tā varēja rīkoties, dodot tiešu komandu valstu prezidentiem vai premjeriem. V.Putins sākumā ļoti vēsi izturējās pret epidēmiju/pandēmiju. Viņa attieksme izmainījās, kā saka, vienā naktī. Pie tam ar pamatīgu iniciatīvu uzkarsēt stāvokli Krievijā, bet galvenais – atbalstot Maskavas mēra drakonisko rīcību. Savukārt specoperācijas vadoņiem nepakļāvīgās Baltkrievijas prezidents A.Lukašenko žurnālistiem mīklaini izteicās, ka viņš nedrīkstot teikt, kas faktiski ir pandēmija. Savukārt otra Eiropā nepakļāvīgā valsts Zviedrija arī attiecībā pret pandēmiju ir klasiska neitralitātes oāze. Neitralitātes politiskais princips ir zviedru politiķu gēnos. Visticamākais, specoperācijas vadoņi nemaz necentās iebiedēt zviedru karali, valdību, kā tas notika ar V.Putinu u.c.

   2020.gada 15.novembrī internetā tika ievietota informācija, kas ir specoperācijas pierādījums nevis netiešā veidā, bet vistiešākajā veidā.***

   Dzīvē mēdz būt procesi, kuru pilnvērtīgai izpratnei ir nepieciešams izsekot naudas ceļu. Tie ir procesi, kuros iesaistītā nauda (naudas izcelsme, pārskaitījumu kustība) atklāj attiecīgās darbības patiesos dalībniekus, patiesi visieinteresētākās personas, patiesos mērķus. Tā tas ir attiecībā arī uz pandēmiju “Covid-19”. Tās būtību, sākotnēji intuitīvi atzīto specoperācijas statusu, atspoguļo naudas ceļš. Internetā ievietotā informācija ir par Pasaules bankas (PB) un Starptautiskā valūtas fonda (SVF) naudas ceļu, iesaistoties Pasaules veselības organizācijas (PVO) aktivitātēs pandēmijas laikā.

   PVO pandēmijas laikā nesniedz finansiālo palīdzību, bet formulē vienīgi dažādus norādījumus un rekomendācijas. PVO budžets veidojas no dalībvalstu biedru naudas iemaksām un ziedojumiem. 2020.-2021.g. no biedru naudas iemaksām veidotais budžets ir 956,9 miljoni dolāru. Taču kopā ar ziedojumiem budžets ir 5,8 miljardi dolāru. Tiek uzskatīts, ka viens no lielākajiem ziedotājiem ir Bils Geits, un tas notiek atbilstoši viņa “humānajām interesēm” par dzimstības ierobežošanu uz Zemes.

   Pandēmijas laikā daudzas valstis nevar papildus ieguldīt līdzekļus veselības aizsardzībai. Ne visiem ir iespējas drukāt dolārus. Tāda iespēja ir tikai ASV, kura nodrukāja un izdalīja 6 triljonus dolāru. Citām valstīm (Āfrikas, Āzijas, Latīņamerikas vāji attīstītām un nabadzīgām valstīm, bijušajām PSRS republikām un Austrumeiropas  bijušajām sociālisma valstīm) cīņai pret “Covid-19” sāka finansiāli palīdzēt PB un SVF.

   Tas ir negaidīti. Agrāk pastāvēšanas vēsturē minētās iestādes nekad neinteresējās par medicīnas, epidemioloģijas, vakcinācijas, karantīnas organizēšanas finansēšanu. Abās iestādēs nestrādā speciālisti veselības aizsardzībā. Strādā finansisti, juristi, projektu vadīšanas speciālisti. Viņi agrāk vienmēr ilgi apdomāja un bez steigas pat gadiem ilgi lēni izvērtēja projektu pieteikumus. Lai no PB un SVF dabūtu naudu, vajadzēja apbruņoties ar lielu pacietību. Taču viss negaidīti un radikāli izmainījās 2020.gadā pandēmijas laikā. PB banka operatīvi sāka dot naudu tikai veselības aizsardzībai, bet SVF savukārt operatīvi sāka dot naudu tikai ekonomikas atveseļošanai. PB palīdz 111 valstīm. Puse no tām atrodas Āfrikā uz dienvidiem no Sahāras tuksneša. SVF piešķīra kredītus apmēram 100 miljardus dolāru 81 valstij.

   No 2020.gada 15.novembra internetā pieejams ir ļoti svarīgs PB dokuments. Tas liecina, ka specoperācijai “Covid-19” PVO, PB, SVF sāka gatavoties jau 2019.gadā un varbūt pat vēl agrāk. 2020.gada 2.aprīlī tika izplatīta PB 60 lapas gara rūpīgi izstrādāta un perfekti noslīpēta programma par stratēģisko sagatavošanos un reaģēšanu pret “Covid-19” (“COVID-19 STRATEGIC PREPAREDNESS AND RESPONSE PROGRAM AND PROPOSED 25 PROJECTS UNDER PHASE 1”).****

   Programmā ir vairāki ļoti būtiski momenti.

   Pirmkārt, runa ir par “1.fāzi”. Programma ir paredzēta tikai 1.fāzei. Par to liecina programmas nosaukums. Kā programmas autori varēja zināt, ka slavenais vīruss trakos vairākas fāzes. Pie tam programmas autori zina, ka 1.fāze noslēgsies 2025.gadā. Par to programmā lasāms: “Expected Program Closing Date 31-Mar-2025”.

   Otrkārt, programmas 6.lapā ir paskaidrots, ka 2020.gada 3.martā PB direktoru padome aicināja steidzami pieņemt mērus pret “pandēmiju “Covid-19” un nolēma nekavējoties izveidot fondu 12 miljardu dolāru apjomā “cīņai ar globālo pandēmiju”. Kā redzam, PB par pandēmiju jau zināja 3.martā, kaut gan PVO pandēmiju izsludināja tikai 11.martā.

 

*Skat.: https://paralogistika.blogspot.com/2020/10/patiesiba-par-specoperaciju.html.

**Tekstus par pandēmiju skat.: https://paralogistika.blogspot.com/.

***Skat.: https://www.fondsk.ru/news/2020/11/15/kak-dalekij-ot-mediciny-vsemirnyj-bank-operedil-voz-s-globalnoj-pandemiej-52258.html.

****Skat.: http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf.  

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...