вторник, 22 декабря 2020 г.

DIVI CITĀTI PAR SABIEDRĪBAS ŠĶELŠANĀS GALVENO IEMESLU

 


1) Ministrs S. Ģirģens: “Viņš aicināja sabiedrību nešķelties, jo "mūsu visu interesēs ir ātrāk iziet no šīs krīzes, atgriezties pie normāla darba (!?) un nevairot bezdarbu" (LETA 2020.g. 22.XII)”.

 

2) Klauss Švābs savā grāmatā: “At the time of writing (June 2020), the pandemic continues to worsen globally. Many of us are pondering when things will return to normal. The short response is: never (!?). Nothing will ever return to the “broken” sense of normalcy that prevailed prior to the crisis because the coronavirus pandemic marks a fundamental inflection  point in our global trajectory” (grāmatas “COVID-19: The Great Reset” 11.lpp.).

 

Kāds var būt aicinājums “sabiedrību nešķelties”, ja ir divas radikāli pretējas pozīcijas attieksmē pret pandēmiju! Sabiedrībā ne visi ir nezinoši, neizprotoši ministri-ģirģeni. Daudzi lasa un lasa dažādās valodās. Daudzi zina galveno; proti, zina to, ka pandēmija tiek speciāli izmantota kapitālisma un cilvēka kardinālai “pārlādēšanai” (The Great Reset), un tas netiek slēpts. Klauss Švābs taču pasaka skaidri un gaiši – atgriešanās “pie normāla darba” nebūs nekad!!! Tātad mūsu politiķiem ir jābūt godīgiem pret savu tautu un tai jāizskaidro, kas notiek pasaulē, kādā vēsturiski unikālā transformatīvā notikumā ir iepīta cilvēce un tajā skaitā latviešu tautu. Sabiedrības sašķeltības iemesls ir valdošās kliķes politiskā un ideoloģiskā aprobežotība, kas visbiežāk izvēršas klajā tumsonībā vai kaut kādā bezjēdzīgā vāvuļošanā, ko vislabāk pieprot nācijas tēvs un lingvists.

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...