суббота, 6 февраля 2021 г.

Franču profesoru patiesība

 


   Internetā ir pieejami materiāli par vairāku izcilu franču zinātnieku attieksmi pret vīrusu “SARS-CoV-2” un “COVID-19” pandēmijas sakarā izgatavotajām vakcinām un vakcinēšanu, kā arī masku nēsāšanu. Franču zinātnieki ir visaugstākā līmeņa speciālisti virusoloģijā, farmakoloģijā, toksikoloģijā. Viņu zinātniskais viedoklis var sniegt milzīgu ieguldījumu cīņā pret minētā vīrusa izraisīto pandēmiju. Taču notikumi sakarā ar viņu publiski izteikto fundamentāli kompetento viedokli izvērtās pilnīgi pretēji.

   2020.gada 7.decembrī Francijā tika aizturēts un pret savu gribu ievietots psihiatriskajā slimnīcā farmakoloģijas un toksikoloģijas ļoti autoritatīvs eksperts profesors Jean-Bernard Fourtillan (1943). Viņš tika ievietots psihiatriskajā slimnīcā, kas atrodas pilsētā Uzes. 18.decembrī slimnīcā ieradās tiesnesis un lika atbrīvot profesoru.

   Profesoru aizturēja un ievietoja psihiatriskajā slimnīcā tāpēc, ka viņš 2020.gada novembrī publicētajā dokumentālajā filmā “Laupīšana: pārdomas par haosu”* teica, ka “kovida” vīruss tika radīts ar Pastēra institūta līdzdalību. Par to liecina tas, ka 2004.gadā institūts reģistrēja patentu ar nosaukumu “Koronavīrusa SARS jauns štamms un tā pielietošana”. Pastēra institūts atbildēja, ka koronavīrusa jaunais štamms tika radīts, lai izgatavotu vakcīnu pret “SARS-CoV-1”.

   2020.gada 17.decembrī, kad prof. Jean-Bernard Fourtillan vēl atradās psihiatriskajā slimnīcā, interneta portālam “France Soir” interviju sniedza Nobela prēmijas laureāts virusologs prof. Luc Antoine Montagnier (1932).** Intervijā viņš solidarizējās ar prof. Jean-Bernard Fourtillan, kā arī izskaidroja savu viedokli. Viņš teica: “Sadarbībā ar matemātiķi Žanu-Klodu Perezu mēs koronavīrusa genomā atklājām nukleīna elementus, kas ir homoloģiski AIDS elementiem, kā arī atklājām citus elementus, kas ir homoloģiski peles malārijas plazmodijai”. Prof. Luc Antoine Montagnier pārliecībā tādi elementi “SARS-CoV-2” genomā nevarēja rasties nejauši. Visi nukleīna elementi ir homoloģiski AIDS elementiem, koncentrēti koronavīrusa DNK daļā, kas kodē virspusējās olbaltumvielas. Profesors sarkastiski jautāja: “Kā varēja tieši tur koncentrēt?”.

   Savukārt par vakcinēšanu profesors atgādināja nepieciešamību atcerēties, ka vakcinēšanai var būt neparedzētas sekas, kas var izpausties nākamajās paaudzēs.

   2021.gada 15.janvārī interneta portālam “France Soir” interviju sniedza Francijā labi pazīstamais infekcijas slimību speciālists prof. Christian Perronne (1955).*** Viņš jau 2020.gada 2.decembrī kādā intervijā vakcīnas “Pfizer” un “Moderna” bija nosaucis nevis par vakcīnām, bet par gēnu terapiju. Profesors ir publicējis vēstuli Francijas iedzīvotājiem sakarā ar valdības stingrajām prasībām nēsāt maskas. Profesors sabiedrībai skaidroja, ka masku nēsāšana nav zinātniski pamatota. Maskas ir jānēsā tikai tiem, kuriem ir slimības simptomi. Masku nēsāšana tiem, kuriem nav slimības simptomi, ir bezjēdzīga. Profesors atsaucās uz PVO norādi par masku nēsāšanas bezjēdzību, ko veicina valdību nepamatotās prasības. Intervijā “France Soir” profesors izteicās par zinātnieku atkarību no farmakoloģiskajām kompānijām, tāpēc speciālisti nevar runāt patiesību par koronavīrusa epidēmiju.   

 

*https://www.youtube.com/watch?t=6404&v=df0bHuDh63I&feature=youtu.be

**https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=08CAfBz5qws&feature=emb_title   

***https://www.youtube.com/watch?v=K1bfbl-QD-U

 

 

 

 

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...