вторник, 20 апреля 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (4)

 


§  Joprojām viss virzās sekmīgi! Sekmīgi virzās cilvēces dzīves kārtības “lielā pārlādēšana”. Sekmīgi virzās arī tas, ko var metaforiski dēvēt par kovidarheoloģiju. Respektīvi, jaunas informācijas “izrakumiem” par “The Great Reset”, transformatīvā notikuma, pandēmijas plānošanas un modelēšanas vēsturi, globālisma prozelītiem un viņu pakalpiņiem, vakcīnu un vakcināciju, liberālo fašismu un cilvēciskuma holokaustu dehumanizācijas krematorijā. Globālo sociālo procesu analītika strauji iegūst vērtīgu materiālu patiesības noskaidrošanā. Šajā tekstā ir apkopots jaunākais materiāls līdz 2021.gada aprīļa vidum. Materiāla autori ir ārzemju (piem., Lielbritānijas) zinātnieki, valsts darbinieki, žurnālisti. Materiālos izmantotās informācijas avots galvenokārt ir pasaulē viskompetentāko speciālistu, bioloģisko ieroču autoru, stāstītais.

§  Ilinoisas universitātes profesors Francis Boyle žurnālistiem nosauca konkrētus skaitļus par ASV bioloģisko laboratoriju skaitu.* Viņš ir autors ASV likumam pret bioloģisko terorismu (Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989, BWATA). ASV ir 400 biolaboratorijas, kuras ir saistītas ar bioloģisko ieroču izgatavošanu. ASV biolaboratorijās strādā 13 000 zinātnieku. Viņi rada jaunus štammus mikrobiem-slepkavām (offensive killer germs), kas ir izturīgas pret vakcīnu. No ASV 400 biolaboratorijām 200 atrodas ārzemēs. Piem., Ukrainā ir 16 ASV biolaboratorijas.

§  2020.gadā koronavīrusa izraisītās slimības rezultātā uz planētas nomira 2,5 miljoni. Kopēja cilvēces mirstība no kovida pieauga par 0,0033%. Latvijas mediji regulāri publicē ziņas par kopējās mirstības ievērojamu palielināšanos kovida izraisītās nāves rezultātā. Tā, piemēram, 2021.gada pirmajās trijās nedēļās mirušo skaits Latvijā esot pieaudzis par 44,9%.

§  Angļu laikraksts “The Independet” rakstīja par ASV galvenās biolaboratorijas slēgšanu Fortdetriksā 2019.gada vasarā, jo biolaboratorija var saindēt apkārtnes ūdeni**. Tas notika neilgi pirms “COVID-19” pandēmijas, kuras izraisīšanā Baltais nams apvainoja Ķīnu.

§  Pandēmijas izmantošanā ir iestājusies jauna stadija, kas vakcināciju saista ar finansiālo sfēru. Tā, piemēram, Starptautiskais valūtas fonds (SVF) 2021.gada martā paziņoja par savas naudas izvietošanu. SVF ir sava specifiska nauda, kas eksistē tikai virtuāli un tiek emitēta tikai īpašos krīzes apstākļos. Šo naudu dēvē “Special Drawing Rights” (SDR). SVF gatavojas emitēt 650 miljardus dolāru. Jau ir paziņots, ka naudu varēs saņemt tikai tās valstis, kurās ir sekmīgi realizēta vakcinācija.

§  Rokfellera fonds apsveic Starptautiskā valūtas fonda lēmumu izvietot SDR. Rokfellera fonds uzskata, ka ar pandēmiju ir jātiek galā līdz 2022.gadam. Tas varēs notikt tikai tad, ja no planētas iedzīvotājiem 70% būs vakcionēti pret kovida vīrusu.

§  2021.gada 8.aprīlī Starptautiskā valūtas fonda (SVF) ļoti svarīga struktūra “International Monetary and Financial Committee” publicēja komunikē.*** Komunikē ir lasāma priecīga atziņa par pasaules ekonomikas atlabšanu. Atlabšanas temps un apjoms esot straujāks un lielāks nekā bija gaidīts. Tam iemesls esot vakcinācija. Vakcinācija esot panākusi ekonomikas atlabšanu. Tāpēc SVF sola turpmāk finansiāli atbalstīt vakcīnu ražošanu. Taču pats interesantākais ir kaut kas cits. SVF paziņo, ka turpmāk kredītus varēs saņemt tikai tās valstis, kurās būs realizēta iedzīvotāju totāla (100%) vakcinācija.

 

*Skat.: https://www.scoop.co.nz/stories/HL2002/S00184/us-biowarfare-programs-have-13000-death-scientists-hard-at-work.htm

**Skat.: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/virus-biological-us-army-weapons-fort-detrick-leak-ebola-anthrax-smallpox-ricin-a9042641.html

***Skat.: Skat.: https://www.imf.org/en/News/Articles/2021/04/08/communique-of-the-forty-third-meeting-of-the-imfc   

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...