вторник, 13 апреля 2021 г.

Jaunais globālais tirāns



   Jaunais globālais tirāns ir vakcinācija. Vakcinācija ir ieguvusi patvaļīgas valdīšanas statusu. Vakcinācijai ir tirānijas visas klasiskās iezīmes. Vakcinācija funkcionē kā vardarbīga vara, nežēlīga un varmācīga izturēšanās, despotiska rīcība. Vakcinācija pašpārliecināti ignorē likumus un cilvēku tiesības, kā arī humānisma morāli tikumisko kodeksu. Vakcinācijai neeksistē cilvēka brīvas izvēles tiesības. Vakcinācija nekaunās par savu atbaidošo reputāciju; proti, humānisma holokausta organizētājas un dehumanizācijas krematorijas saimnieka slavu.

   Vakcinācija pati nevarēja iegūt tirāna vērienu – valdonīga un cietsirdīga valdnieka spēku. Vakcināciju pārvērta par tirānu cilvēki. To izdarīja t.s. globālā elite, kuru dēvēju par globālisma prozelītiem*. Tātad tie cilvēki, kuri organizē un diriģē pasaules “lielo pārlādēšanu”. Kā zināms, tas ir sens projekts. Tā, piemēram, pirms dažām dienām aizsaulē aizgājušais princis Filips par “lielo pārlādēšanu” domāja un praktiski rūpējās visu mūžu. Viņa paveikto turpina vecākais dēls princis Čarlzs. Abi kvēli atbalsta nepieciešamību samazināt planētas iedzīvotāju skaitu līdz vienam miljardam. Tāda nepieciešamība ir “lielās pārlādēšanas” pamattēze.

   Globālisma prozelīti vakcināciju pārvērta par globālo tirānu, tā varā nododot visu cilvēci. Uz Zemes tagad katra tauta un katra valsts ir šī jaunā tirāna varā. Tā tas, protams, ir arī Latvijā. Kariņš katru dienu žēlojas par vakcinācijas niecīgajiem rezultātiem. Regulāri kāds no valdošās kliķes iesaka vakcināciju pārvērst par katra Homo obligātu atribūtu. Viņu smadzenēs vakcinācija ir pārvērsta par cilvēka identitātes pazīmi; respektīvi, ja cilvēks nav gribējis vakcinēties, tad viņš vairs nav cilvēks un izstumjams no cilvēku populācijas. 

   Visjaunākajā laikā globālisma prozelīti jaunā tirāna varā ir nodevuši finanses. No tirāna tagad  ir atkarīga cilvēces naudas sfēra. 2021.gada 8.aprīlī Starptautiskā valūtas fonda (SVF) ļoti svarīga struktūra “International Monetary and Financial Committee” publicēja komunikē**. Tas ir interesants dokuments un būtiski attiecas uz Latviju. Mūsu valdošā kliķe mīl “sadarboties” ar SVF, uzveļot latviešu tautai grandiozu parādu nastu, ko latviešu tauta nebūs spējīga likvidēt līdz pasaules galam jeb līdz savam galam.

   Komunikē ir lasāma priecīga atziņa par pasaules ekonomikas atlabšanu. Atlabšanas temps un apjoms esot straujāks un lielāks nekā bija gaidīts. Tam iemesls esot vakcinācija. Skan neticami! Vakcinācija esot panākusi ekonomikas atlabšanu. Tāpēc SVF sola turpmāk finansiāli atbalstīt vakcīnu ražošanu. Taču pats interesantākais ir kaut kas cits.

   SVF paziņo, ka turpmāk kredītus varēs saņemt tikai tās valstis, kurās būs realizēta iedzīvotāju totāla (100%) vakcinācija. Tātad latvieši savu ārējo parādu varēs lieliski palielināt tikai pēc “Latvijas tautas” 100% vakcinācijas. Jaunais globālais tirāns ir ieguvis tādu varu, kāda cilvēces vēsturē nekad nav bijusi nevienam divkājainajam tirānam.


*Skat.: https://teoretd.blogspot.com/2021/02/globalisma-prozeliti.html 

** Skat.: https://www.imf.org/en/News/Articles/2021/04/08/communique-of-the-forty-third-meeting-of-the-imfc  


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...