суббота, 24 июля 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (6)

 


·       Pfizer” sagatavoja vakcīnu 11 mēnešos (no sākuma līdz valdības atļaujai to pielietot cilvēkiem). Valsts finansējumu nesaņēma, taču no valsts saņēma garantiju, ka vakcinēts vismaz divas reizes būs katrs cilvēks, ja vajadzēs, nāksies vakcinēties trešo, ceturto reizi. Valsts iepirks vakcīnu, kas tā arī notiek. Par vakcīnu no valsts ir saņemti miljardi. Miljardi tiek saņemti no vakcīnas tirdzniecības ārzemēs.

·       Pfizer” galvenie akcionāri ir “Microsoft”, “Apple”, “Amazon”, “Fazebook”.

·       Konsaltinga kompānija “Morningstar” saka, ka 2021.gadā vakcīnas tirgus uz planētas būs 67 miljardi dolāru.

·       Vakcīnas izgatavošanas firmas “BioNTech” dibinātājs un ģenerāldirektors ir Vācijas turks ārsts imunologs, vēža pētnieks Ugurs Šahins (1965).  Viņa ienākumi pandēmijas gada laikā palielinājās par 4 miljardiem dolāru.

·       Vakcīnas “Moderna” izgatavošanas firmas ģenerāldirektors ir francūzis Stefans Banseļs (1972). Viņam nav medicīniskās izglītības, bet ir liela pieredze menedžmentā. Viņa ienākumi pandēmijas gada laikā palielinājās par 4 miljardiem dolāru.

·       Pandēmijas, vakcinācijas sakarā nākas pievērst uzmanību vienam jocīgam un neloģiskam momentam. Big Pharma iet kopsolī ar globālisma prozelītiem, no kuriem daudzi (piem., B.Geits) ir tieši finansiāli un organizatoriski saistīti ar kādu no Big Pharma lielajām korporācijām. Rokfellera fonds, kas kontrolē daudzas farmaceitiskās korporācijas, sludina no vienas puses planētas iedzīvotāju skaita samazināšanu līdz vienam miljardam, bet no otras puses sludina planētas iedzīvotāju totālu vakcināciju (80%). Tātad no vienas puses sludina letalitāti, bet no otras puses glābj cilvēci no nāves ar totālu vakcināciju. Kā tas ir jāsaprot? Vai letalitāte ir ietverta vakcinācijā? Vai vakcinācija atrisinās jautājumu par liekajiem cilvēkiem?

·       No pandēmijas hronikas:

-       2019.gada 5.augustā “The New York Times” rakstīja par militārās bioloģiskās laboratorijas slēgšanu Fortditriksā. Esot bīstamu vielu noplūšanas iespēja.

-       2019.gada 11.septembrī ASV Slimību kontroles un profilakses centrs ziņoja par 450 cilvēku saslimšanu ar nezināmu plaušu slimību 33 štatos.

-       2019.gada 18.-27.oktobrī Uhaņā notika “World Military Games”. Tajās piedalījās 200 ASV karavīri.

-       2019.gada 17.novembrī Uhaņā oficiāli reģistrēts pirmais “COVID-19” inficētais cilvēks.

-       2019.gada 24.decembrī Kembridžas zinātnieki paziņoja, ka Uhaņas vīrusa genoms nav sākotnējais štams, bet pakārtots kādam sākotnējam štamam.

-       Jau 2020.gada maijā analītiķi rakstīja par pandēmijas koronavīrusu kā vieglas formas bioloģisko ieroci. Tā mērķis ir sociāli organizatorisks eksperiments.

-       2020.gada maijā bioloģisko ieroču superspeciālists Igors Ņikuļins skaidroja koronavīrusa būtību. Tas ir mākslīgi sakonstruēts no trim daļām: 1) lidojošās peles koronavīrusa, 2) AIDS elementa, 3) čūskas koronavīrusa. Dabā tāda kombinācija nevarēja rasties.

·       Aizvadītajos gados ir bijuši 3 koronavīrusi, kas izraisīja elpošanas problēmas: 1) SARS-CoV-1 (2003.g.), 2) MERS-CoV (2012.g.), 3) SARS-CoV-2 (2019.g.-2021.g.).

·       Mihails Ivanovs: “COVID-19” ārstēt vajag ar гидроксихлорохин,сульфата цинка, антибиотиков макролинов – 2-3 paaudzes.

·       Mihails Supotņickis: reālajā imunoloģijā respektē антителозависимое усиление инфекции, ko var ļauni sekmēt vakcīna. Reālo imunoloģiju (tā pastāv no XX gs. 60.gadiem) nemāca medicīnas mācību iestādēs. Māca tradicionālo imunoloģiju.

·       Jevgēnijs Kuņins – ASV biologs; sniedz objektīvu informāciju par pandēmiju.

·       Rokfelleru klanu šodien reprezentē Deivids Rokfellers-jaunākais (1941).

·       Ja “COVID-19” ir bioloģiskais ierocis, tad neviena vakcīna nepalīdzēs; pretinde neeksistē (kā pret AIDS) vai tiek turēta slepenībā.

·       ASV tiesās pret “Pfizer”, “Johnson&Johnson”, “Astra Zeneca” ir prasības par 8,6 miljoniem dolāru sakarā ar zāļu un preperātu izraisīto nāvi (pirms pandēmijas).

·       Vakcinācija ir sapīta ar administratīvo karjerismu; kritiski izteikumi par vakcināciju netiek pieļauti un par tiem var atbrīvot no darba. Karjeras nolūkā ir ieteicams publiski slavēt vakcināciju. Vakcinācijas propaganda un aģitācija ir apjomīga sociālā suģestija.

·       Parapandēmijas elements ir kļuvis revakcinācijas politika – vakcinācija kā permanents process nākotnē.

·       Organizācija “Oxfam”: pandēmijas 12 mēnešos no bada nomira sešas reizes vairāk nekā agrāk pirms pandēmijas.

·       Krievijas vicepremjere T.Goļikova: 2020.gadā valstī mirstība palielinājās par 17,9 %. Tikai 31% mira no koronavīrusa izraisītās slimības.

·       Maskavā “Eho Maskva” jūdu priekšnieks-pielīdējs kopā ar pilsētas vadību organizē dažādas tēmas elektroniskās aptaujas. Tajā skaitā par vakcināciju. Principā tā ir jauna tipa nelietība. Aptaujās var piedalīties tikai specifiski ierobežots kontingents, kas ir attiecīgi tehniski apgādāts un kompetents lietot attiecīgo tehniku. Tāda veida aptauju rezultātus ir viegli falsificēt. Jūds kopā ar citiem “jūdiem” veicina sabiedrībā diskrimināciju, segregrāciju.

·       Rietumos amerikāņu ārsts Peter Mccullough un vācu advokāts Reiner Fuellmich publiski izsakās par bioterorisma diviem etapiem: 1.etaps – koronavīrusa izplatīšana, 2.etaps – bīstamu vakcīnu pielietošana.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...