воскресенье, 22 августа 2021 г.

Vakcinācijas patiesais mērķis

 


   Globālo sociālo problēmu analītiķi plaši komentē Žaka Attalī izteikumus 2021.gada 19.jūlijā internetā ievietotajā videomateriālā. Tas ir saprotams. Žaks Attalī ir viens no galvenajiem jūdu un anglosakšu globālisma prozelītu ideologiem. Viņu uzskata par “Rotšildu cilvēku”. Attalī ir bijis padomnieks vairākiem Francijas prezidentiem. Rotšildu uzdevumā 2017.gadā E.Makrons kļuva Francijas prezidents. Tas ir arī Attalī nopelns. Viņa grāmatas, raksti, intervijas jau daudzus gadus piesaista ar antihumāno ievirzi, atklāti izsakoties par cilvēku transformācijas nepieciešamību gan bioloģiskā ziņā, gan mentālā ziņā. Savu darbību Attalī dēvē par “nākotnes projektēšanu”. Saprotams, ar speciāli radītā koronavīrusa palīdzību noorganizētā pandēmija Žaka Attalī ieskatā ir tieši tas, kas ir vajadzīgs cilvēku miesas un gara radikālai pārveidošanai. Žaks Attalī ar neslēptu sajūsmu sveic pandēmijas grandiozos panākumus, spējot pakļaut pasaules visas valstis un praktiski visu cilvēci nospiežot uz ceļiem ar “lockdown”.

   Videomateriālā ir tuvplānā redzama Žaka Attalī seja. Runā viņš franču valodā. Videomateriāls nekavējoties sadusmoja plašu sabiedrību. Sabiedrības reakciju raksturoja kā šoku – spēcīgu psihisko, emocionālo satricinājumu. Šoks bija tik grandiozs, ka “YouTube” nobloķēja videomateriālu*.

   Neapšaubāmi, franču sabiedrību pamatīgi sadusmoja Žaka Attali izteikumi par vakcināciju. Kā zināms, franči aktīvi protestē pret valdības vakcinācijas politiku. Žaka Attalī pārliecībā vakcinācija ir nepieciešama. Tai ir jākļūst par sabiedrības organisku atribūtu. Vakcinācija rada pareizu cilvēka ģenētisko uzbūvi. Vakcinācija veido labu sabiedrību. Žaka Attalī izpratnē vakcinācija ir domāta cilvēka ģenētiskajai pārveidošanai. Viņš izsakās kompetenti. Viņš ir lietas kursā par vakcīnu saturu. Drosmīgi speciālisti neslēpj pret “COVID-19” izmantoto vakcīnu neparastumu. Tās nav vakcīnas vēsturiski tradicionālajā izpratnē. Agrāk vakcīnai izmantoja vīrusu vai baktēriju daļiņas, kuras ievadīja cilvēka organismā. Turpretī pret “COVID-19” cilvēka organismā ievada ģenētiskās inženierijas produktu, kas izraisa daudzas sintētiskās reakcijas. Piemēram, S-olbaltumvielas sintēzes reakciju organismā. Faktiski pašlaik pilnā mērā nav zināms, kas notiek cilvēka organismā pēc vakcinācijas.

   Žaka Attalī antihumānajā retorikā centrā ir jēdziens “kods”. Viņš filosofē par cilvēka ģenētisko kodu un tā izmainīšanu. Vakcinācijas mērķis ir radīt pareizu cilvēka ģenētisko kodu. Laba sabiedrība sastāv no cilvēkiem ar pareizu ģenētisko kodu.

   Žakam Attalī viss balstās uz kodiem. Uz kodiem balstās dators, telefons, gēni, ētika, sociāli ekonomiskā sistēma utt. Žakam Attalī kods ir zināmu likumu kopums. Kodi ir likumi, kuri pārvalda pasauli. Bet pasaule ir slikta, nepilnīga, tajā ir daudz šausmīga. Tā iemesls ir kodu nepilnības. Tāpēc ir jāizlabo un jāpilnveido visu sistēmu kodi. Cilvēks izmainās, evolucionē. Taču tas notiek nepareizā veidā. Cilvēka evolūcija ir jākontrolē. Cilvēka evolūcijas kontrolēšanas instrumentiem ir jābūt kodiem. Evolūcijas laikā cilvēks arvien vairāk pārvēršas par “objektu”, “artefaktu”. Žaks Attalī apsveic “kiborgu”, “biorobotu” rašanos. Pasaule var iztikt bez cilvēkiem. Kodiem ir jāiznīcina cilvēki. Viņu vietā ir jābūt pareiziem “objektiem”, “artefaktiem” ar pareiziem kodiem. To ieviešana drīkst notikt diktatoriski - ar varas spēku, piespiešanu. Jaunu kodu ieviešana izraisīs sabiedrībā neapmierinātību. No tā nav valdībām jābaidās.

   Žaka Attalī izteikumus nepilnas sešas minūtes ilgajā videomateriālā komentētāji apsaukāja visrupjākajos vārdos. Attalī esot sajucis prātā.

   Žaks Attalī, protams, nav sajucis prātā. Viņš lieliski zina, ko dara. Viņš lieliski zina, ka nav viens ar tādu pieeju. Viņš izsakās par reālu procesu un reālām tendencēm. Cilvēces “lielā pārlādēšana” sekmīgi turpinās. Vakcinācija jau ir kļuvusi par cilvēces esamības organisku sastāvdaļu. Cilvēku ģenētiskajai transformācijai piemīt spraigums. Vakcinācisms ir dinamisks fenomens. Dehumanizācija ir visaptveroša.

 

*Video un Attali teiktā tulkojums angļu valodā ir pieejams šeit: https://nobulart.com/jacques-attali-changing-the-code/

    

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...