воскресенье, 3 января 2021 г.

No publikācijām par pandēmiju (1)

 


 

·       Pandēmijas aizsegā naudu drukāja Federālā rezerves sistēma, Eiropas centrālā banka, Anglijas banka, Japānas banka, Ķīnas banka, Šveices banka. Kopā nodrukāja apm. 8 triljonus dolāru – 10% no pasaules naudas.

·       Vakcīnas “Moderna” un “Pfizer” Rietumos tiek pamatīgi kritizētas, jo ir bažas par nopietnām ģenētiskajām sekām cilvēka organismā.

·       Igors Ņikuļins (1963) - viens no pasaulē lielākajiem ķīmisko un bioloģisko ieroču speciālistiem: jāveido ir infekcijas hospitāļi, bet nevis viesnīcas un stadioni jāpārveido par “kovidārijiem”.

·       Tiek aizmirsts, ka internets ir CIP specprojekts un joprojām funkcionē kā specprojekts CIP interesēs, organizējot masu nekārtības, krāsainās revolūcijas, valdības maiņu un vadot arī “kovida” specoperāciju. Internets ir amerikāņu interešu realizētājs, bet nevis kaut kādu abstraktu vispārcilvēcisko interešu realizētājs komunikācijā. Tāpēc tiek bloķēti nepaklausīgi autori un viņu gatavotais saturs Facebook, Twitter, YouTube.

·       Pandēmijas laikā visvairāk cieš tūrisms, viesnīcu bizness, aviotransports.

·       Slimības “COVID-19” rezultātā Ķīnā mira mazāk par 5000 cilvēku (no 1,4 miljardiem valsts iedzīvotājiem); ASV 2020.gadā mira 250 000 cilvēku (no 329 miljoniem valsts iedzīvotājiem).

·       Mikrobiologs, dienējis padomju armijas bioloģiskajās laboratorijās, medicīnas dienesta pulkvedis Mihails Supotņickis (1956) – pasaulē pirmās un vienīgās grāmatas “Bioloģiskais karš” autors: ASV militārajās laboratorijās pētīja koronavīrusus; koronavīruss sākās kā viens štamms; dabā visi štammi mainās, tas ir dabisks process; lai spriestu par vīrusa “SARS-CoV-2” izcelsmi un raksturu, no dažādiem pasaules reģioniem nepieciešams savākt vīrusu un noteikt tā ģenētiskās īpašības, kā arī tos salīdzināt ar laboratorijās izmantotajiem vīrusiem pirms pandēmijas; pārejot no cilvēka uz citiem cilvēkiem, vīruss atslābst; ķīniešu zinātniekiem nav zināma dotā vīrusa izcelsme; Ķīnā pirmo štammu identificēja 7.janvārī; kā zināms, vakcīna pret AIDS neeksistē; bezatbildīgi speciālisti 2007.gadā lielijās par vakcīnas radīšanu, kaut gan tie bija meli; 2007.gadā Krievijā ar AIDS bija inficēti vairāk kā 400 000 cilvēku; 2020.gadā – inficēti gandrīz 1,4 miljoni; miruši 320 000 cilvēki; arī tagad lielās: “Mēs iegūsim antidaļiņas, kas neintralizē vīrusu”; antidaļiņas var neintralizēt vīrusu mēģenē, bet dzīvā organismā var pastiprināt infekcijas procesu, kas ir ļoti plaši izplatīta parādība vīrusu un baktēriju pasaulē; taču to slēpj no sabiedrības.

·       Mākslīgi uzkurinātā pandēmija sagādā milzīgas ciešanas tiem, kuri palika bez darba, iztikas līdzekļiem, kuru firmas bankrotēja; Krievijā 2020.gadā no vīrusa infekcijas mira apm. 30000 cilvēku, bet gadā valstī vispār nomira 1,5 miljoni cilvēku.

·       Ar jebkuru slimību cīnās atbilstoši principam “veselā ķermenī – vesels gars”. Imunitāti ietekmē kvalitatīva pārtika, nodarbošanās ar sportu, svaigs gaiss, kā arī cilvēka garīgais noskaņojums – iespēja brīvi dzīvot, komunicēt ar citiem, nomācošas informācijas trūkums, augsta dzīves motivācija, dzīves mērķa esamība, pašcieņa un citu cieņa. Turpretī pandēmijas laikā mediji formē patmīlīgus gļēvuļus, kuri domā tikai par sevi un sevis labā ir gatavi pakļauties politiskās varas jebkurai bezjēdzīgajai prasībai, kas nekādi neveicina imunitātes nostiprināšanos.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...