пятница, 26 февраля 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (1)

 


 

·       Viss virzās sekmīgi! Sekmīgi virzās cilvēces dzīves kārtības “lielā pārlādēšana”. Sekmīgi virzās arī tas, ko var metaforiski dēvēt par kovidarheoloģiju. Respektīvi, jaunas informācijas “izrakumiem” par “The Great Reset”, transformatīvā notikuma, pandēmijas plānošanas un modelēšanas vēsturi, globālisma prozelītiem un viņu pakalpiņiem, vakcīnu un vakcinēšanu, liberālo fašismu un cilvēciskuma holokaustu dehumanizācijas krematorijā. Globālo sociālo problēmu analītika strauji iegūst vērtīgu materiālu patiesības noskaidrošanā. Šajā tekstā ir apkopots jaunākais materiāls līdz 2021.gada februāra beigām. Cerams, tādus tekstus varēs gatavot arī turpmāk, jo pašlaik nebūt visa patiesība ir zināma. Nākotnē noteikti tiks “izraksti” jauni fakti. Tāpēc teksta virsrakstā ir norāde (1). Cerams, būs teksti ar norādi (2), (3) utt.

·       Sakarā ar ikgadējo Minhenes konferenci 2021.gada februārī globālisma prozelītiem kalpojošo ideologu un organizatorisko menedžeru priekšplānā izgaismojās vācu diplomāts un minētās konferences priekšsēdētājs Wolfgang Friedrich Ischinger (1946). Viņa otrās mājas jau no pamatskolas laika ir ASV. Viņš regulāri publisko savu atbalstu “inkluzīvā kapitālisma” projektam, asi kritizējot ASV pārvaldītās vienpolārās pasaules vienu no lielākajiem oponentiem Krieviju. Viņa pārliecībā ne Vācijai, ne Eiropas Savienībai nedrīkst būt nekā kopēja, ja Krievija neatbalsta “The Great Reset”, kā par to izteicās šī gada Minhenes konferencē V.Putins.

·       Rietumeiropas valstīs sabiedriskās organizācijas, žurnālisti, atsevišķi eiroparlamenta deputāti turpina iegūt informāciju par eirokomisijas noslēgtajiem līgumiem ar vakcīnu izgatavošanas firmām – Big Farm. No sabiedrības tiek slēpta informācija par 1) cenu un izdevumu struktūru, 2) izgatavošanas vietu, 3) intelektuālā īpašuma tiesībām un 4) atbildības režīmu. Noprotams, ka firmas nevēlas uzņemties atbildību par vakcinēšanas sekām, un tas fiksēts līgumos.

·       Respektablajā mēdijā “The Gardian” 2021.gada 21.februārī tika ievietots ANO ģenerālsekretāra Antonio Guterres raksts “The world faces a pandemic of human rights abuses in the wake of Covid-19” (https://www.theguardian.com/global-development/2021/feb/22/world-faces-pandemic-human-rights-abuses-covid-19-antonio-guterres). Viņš ļoti kritiski izsakās par cilvēktiesību pārkāpumiem pandēmijas laikā. Tiekot vajāti cilvēktiesību aizstāvji, kā arī žurnālisti. Palielinās cenzūra, bet vārda brīvības apkarošana ir notikusi 83 valstīs, ļaunprātīgi izmantojot pandēmiju. Daudzu pasaules valstu valdības netiek galā ar pandēmijas ierobežošanu un ievērojami ir pasliktinājušas nabadzīgo slāņu dzīves apstākļus. Viņaprāt visās valstīs vakcinēšana ir izgāzusies, jo tā notiek haotiski un netaisnīgi. 130 valstis vispār nav saņēmušas vakcīnu. Katastrofa ir izglītībā. Apmēram 1,6 miljardi bērnu pārtrauca iet skolā.

·       2020.gada 4.oktobrī portālā “Silview.Media” bija ievietots teksts «ATOMIC BOMBSHELL: ROTHSCHILDS PATENTED COVID-19 BIOMETRIC TESTS IN 2015. AND 2017» (Atombumba: Rotšildi patentēja “COVID-19” biometriskos datus 2015.gadā un 2017.gadā) (https://silview.media/2020/10/04/atomic-bombshell-rothschilds-patented-covid-19-biometric-tests-in-2015-and-2017/). Publikācijai ir pievienotas dokumentu kopijas, kā arī tiek citēti fragmenti no dokumentu satura – biometriskās testēšanas tehnoloģiju un mērķi fiksēt “COVID-19” vīrusu. Dokumentā norādīts, ka patenta saturu drīkst publicēt pēc pieciem gadiem 2020.gada septembrī. Tātad patenta pieteicēji zināja par “kovida” funkcionēšanu 2020.gadā. Patentu pieteica Ričards Rotšilds (Lielbritānija), Dens Maklins (Lielbritānija), Robins Slomkovskis (ASV), Taska Harnišfēgers (ASV).

·        2021.gada 8.februārī portālā “Silview.Media” bija publikācija “STILL DENYING THE ROTHSCHILDS ARE BEHIND THE GREAT RESET? STOP, IT’S GETTING RIDICULOUS” (Vai jūs joprojām turpiniet noliegt, ka aiz “lielās pārlādēšanas” stāv Rotšildi? Beidziet, tas kļūst smieklīgi) (https://silview.media/2021/02/08/still-denying-the-rothschilds-are-behind-the-great-reset-stop-its-getting-ridiculous/).

·       Pasaules bankas speciālajā saitā “World Integrated Trade Solution (WITS)” ir pieejamas ziņas par “COVID-19” testu pirkšanu. Daudzas valstis minētos testus iepirka no 2017.gada. Testus pārdeva ASV, Vācija, Japāna. Arī Krievija pirka testus trīs gadus pirms pandēmijas. Kad sākās “COVID-19” pandēmija, saitā tika mainīts testa nosaukums, lietojot apzīmējumu “Medical Test kits”

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...