пятница, 5 марта 2021 г.

Kovidarheoloģijas panākumi (2)

 


Panākumi ir Vācijā. Tas ir ļoti svarīgi. Vācija ir Eiropas nozīmīgākā valsts. Tā var būt paraugs citām valstīm. Pandēmijas laikā Vācijā bija iedzīvotāju milzīga pretestība valdības neadekvātajai politikai, kuru atmaskoja drosmīgi zinātnieki un drosmīgi mediķi. Vācijas sabiedrība tika plaši objektīvi informēta gan par vīrusu, gan par nepieciešamajiem pasākumiem vīrusa izplatības ierobežošanai. Taču tas neatturēja Merkeles valdību vadīties no globālisma prozelītu un viņu “ekspertu” uzspiestajiem noteikumiem. Vācijas sabiedrība zināja, ka tās valdība nerīkojas patstāvīgi, bet izpilda globālisma prozelītu komandas, kuru mērķis nav saistīts ar veselības aizsardzību, bet gan ar “inkluzīvā kapitālisma” izveidošanu, ļaunprātīgi izmantojot pandēmiju pasaules “lielajai pārlādēšanai”. Vācijas valdība netika gāzta. Taču valdība ir spiesta izmainīt savu politiku. Valdība 2021.gada 3.martā apstiprināja plānu karantīnas atcelšanai. Tas sāksies 8. martā pakāpeniski atkarībā no saslimstības apjoma katrā federālajā zemē. Kritērijs būs 50 saslimušie no 100 000 iedzīvotājiem. Tajās zemēs, kurās būs saslimušie mazāk par 50 cilvēkiem, karantīna tiks atcelta strauji. Savukārt tajās zemēs, kurās saslimušo skaits ir ap 100 cilvēkiem, karantīna tiks atcelta lēnāk. Ja būs kaut kur vairāk par 100 saslimušajiem, tad karantīna pagaidām saglabāsies.

Krievijā izgatavotās vakcīnas “Sputņik-5” sakarā eksistē šāda informācija: "Директор Центра Гамалеи Александр Гинцбург сотрудничает с глобалистом Биллом Гейтсом в связи с производством вакцин против коронавируса, заявил эксперт по биологическому и химическому оружию, участник комиссии по разоружению в Республике Ирак, бывший советник Генерального секретаря ООН Кофи Аннана, бывший член комиссии ООН по биологическому оружию Игорь Викторович Никулин 11 января" Turpinājumu skat.: https://rossaprimavera.ru/news/107d4324 Informācija ievietota S.Kurginjana portālā, kas var atsaukties uz informācijas ticamību. Savukārt I.Ņikuļinu noklusē ārzemēs un arī Krievijā.

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...