вторник, 23 марта 2021 г.

Zaļā pseidobrīvība

 


   Globālisma prozelītu (citā variantā - globālisma oligarhijas, pasaules valdības, Davosas elites, inkluzīvā kapitālisma ideologu) “lielā pārlādēšana” (The Great Reset) ir sasniegusi jaunu darba uzvaru. 2021.gada 17. martā Eirokomisija eiropiešus iepazīstināja ar jaunu dokumentu – “Digital Green Sertificate”. Jaunais dokuments tiek oficiāli saukts par “Digitālo zaļo sertifikātu”. Taču sabiedrībā jau ir nostiprinājies cits nosaukums – “Kovidpase”. Eirobirokrāti dedzīgi skaidro jaunā dokumenta grandiozo vērtību, sniedzot ikvienam cilvēkam maksimālu pārvietošanās brīvību ES teritorijā. Tehniski viss tiks atrisināts ātri, un jau pēc trijiem mēnešiem sertifikātu varēs visi saņemt. Dokumentam būs digitāls formāts, kā arī tas būs uz papīra. Svītru kodā galvenais elements būs identifikācijas numurs, kas reizē ir vakcinācijas rezultāta numurs. Tāpat svītru kodā būs iekļauta informācija par personas vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, pases vai personas apliecības numuru, vakcīnas nosaukumu, dozu skaitu, testēšanas rezultātu utt.

   Eirobirokrāti, protams, noliedz sociālās diskriminācijas aizsākumu. “Digitālais zaļais sertifikāts” nenozīmējot tiesību atņemšanu vai ierobežošanu noteiktām iedzīvotāju grupām. Taču tas skan smieklīgi! Tāda primitīva demagoģija nepārliecina. Pat Lielbritānijas premjers Džonsons ir kritiski izteicies par “Kovidpasi”. Tās ieviešana noteikti negatīvi atsauksies uz iedzīvotāju vienu daļu, diskriminējoši ierobežojot mobilitāti.

   Noteikts viedoklis par jauno sertifikātu ir globālo sociālo problēmu analītikai. Nav ne mazāko šaubu par “Kovidpases” iekļaušanos masu sabiedrības pārvaldīšanas globālās digitālās platformas izveidošanā. No masu sabiedrības vadīšanas tiek izstumta valsts. Varu pārņem globālisma prozelīti – transnacionāla pasaules valdība. “Kovidpases” ietilpst planetāra mēroga projektā. Tiek radīta jauna tipa koncentrācijas nometne visai cilvēcei.

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...