воскресенье, 4 июля 2021 г.

Vakcinārisms

 


 

   Radīts ir jauns “..isms”. Tas ir radīts līdzās tādiem agrāk veiksmīgi radītiem un joprojām efektīvi pulsējošiem “..ismiem” kā postmodernisms, neoliberālisms, globālisms. Jaunā “..isma” rašanās pamatcēlonis ir tāds pats kā tik tikko nosauktajiem dzīves īstenības procesos pieredzējušajiem tā kolēģiem. Jaunais “..isms” ir Rietumu civilizācijas un tās autoru eiropeīdu rases norieta, pagrimuma un izmiršanas neizbēgams, totāls un fatāls rezultāts. Rietumu civilizāciju jau no XX gs. 60.gadiem visaptveroši pārklāj nenovēršamas iznīcības un gala melnā ēna. Tam populārākais un piemērotākais salīdzinošais paraugs ir Romas impērijas liktenis ar tā sabrukuma fāzēm, loģiku un reālo iznākumu.

   Uz Rietumu civilizāciju un eiropeīdiem traģiski, katastrofāli, letāli atsaucas transcendentāli kosmoloģiski determinētā planetāri globālā demogrāfiskā pāreja (1960-2050). Tās unikāls komponents ir “baltās” rases sabrukums un izmiršana. Līdz šim cilvēce nebija tikusies ar kādas rases iznīcību. Demogrāfiskās pārejas minētais unikālais komponents rada īpašu pirmsnāves atmosfēru. Eiropeīdu viena daļa (tā kļūst arvien plašāka) to analītiski saprot, apzinās un kognitīvi iekļauj savā informētībā. Eiropeīdu viena daļa to jūt intuitīvi (tā nav niecīga daļa) bez adekvāta jēdzieniskā noformējuma. Eiropeīdu viena daļa (visplašākā) neko nesaprot un neko intuīvi nejūt, turpinot dzīvot ierastajā primitīvajā veģetēšanas stilā, rūpējoties tikai par savu somatisko komfortu - ar ķermeni, bet ne ar psihi un garīgumu saistīto komfortu. Demogrāfiskās pārejas destruktīvajā atmosfērā strauji zūd cilvēciskās dzīves klasiskās vērtības, eksistenciāli metafiziskā jēga un vajadzība, un, protams, zūd labākas, stabilākas, perspektīvākas nākotnes ilgas. Tā vietā stājas tagadnes baudīšanas akla, eksaltēta, bezprātīgi histēriska stihija bez minimālas intereses par turpmākās dzīves mērķiem, ideāliem, akseoloģiskajiem orientieriem utt.

   Vakcinārisms radās visjaunākā koronavīrusa pandēmijas/parapandēmijas periodā kā tās specifiska metodoloģiskā bāze. Vakcinārismam ir savi konceptuālie guru (žaki attali), vakcinārisma lobisti (bili geitsi), vakcinātori (kariņi), vakcīngribji (analoģiski latviešu inteliģences dievēklim nācijas tēvam).

   Kā labi zināms, pandēmijai ir transformatīvā notikuma funkcija. Koronavīrusam ir apzināti formulēta noteikta misija. Tāpēc pandēmija tika apzināti ievirzīta parapandēmijas gultnē. Masu infekcijas slimību sāka izmantot kā pasaules “lielās pārlādēšanas” instrumentu. Šo instrumentu aktīvi izmanto tie sociālie spēki, kuri vēlas sevi pilnvērtīgi saglabāt planetārās demogrāfiskās pārejas beigās XXI gadsimta vidū. Pasaules publiskajā telpā viņus dēvē par Davosas eliti, globālo eliti, naudas saimniekiem u.c. Šo rindu autors lieto apzīmējumu “globālisma prozelīti”. Viņu organizatoriskā visaugstākā vadība (morālā autoritāte) 2020.-2021.gadu mijā kļuva Romas pāvests un ASV prezidents Baidens. Viņi no “baltās” rases rūpējas tikai par sevi. Šie spēki ir konceptuāli aptvēruši, ka viņiem izdosies sevi pilnvērtīgi saglabāt tikai tad, ja uz planētas tiks radikāli samazināts iedzīvotāju skaits, izveidota pasaules valdība un t.s. inkluzīvais kapitālisms ar tā inkluzīvajiem bezierunu pakļāvīgajiem cilvēkiem. Globālisma prozelītu šodienas pārliecībā dominē atziņa, ka to praktiski var panākt ar pandēmiju/parapandēmiju un tās specifisko metodoloģisko bāzi vārdā “vakcinārisms”.

   Pret vakcinārismu nākas izturēties kā pret politiski ideoloģisku metodoloģiju. Vakcinārismam ir politiskā slodze (politiskajai varai visus iedzīvotājus piespiest vakcinēties)  un ir arī ideoloģiskā slodze, attiecīgi transformatīvi iedarbojoties uz sociuma (praktiski visas cilvēces) apziņu par vakcinācijas vitālo nepieciešamību. Vakcinārisma mērķis ir visas cilvēces vakcinēšana pret koronavīrusu. Tāds mērķis netiek no cilvēkiem slēpts. Tiek atklāti nosaukti dažādi procenti, cik jāvakcinē šogad, nākamgad, cik procentu jau ir vakcinēti, cik reizes turpmāk vajadzēs vakcinēties u.tml. Vakcinārisma kritērijs ir vakcinēto cilvēku procentu apjoms, bet nevis panākumi veselības aizsardzībā.

  

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Blogs slēgts

 2021.gada 16.oktobrī slēdzu blogu. Tā teksti tiks izmantoti grāmatā "Pandēmijas paraloģistika", kuru publicēs manā mājas lapā &qu...